DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Onze producten

schoenen en laarzen afdeling.JPG (800 x 536)

Schoenen en laarzen

In de natuur is iedere ondergrond anders. Op het gebied van schoenen en laarzen heeft Jachthuis Rivierenland voor diverse terreinsoorten en omstandigheden een ruime collectie.

Bent u op zoek naar lichte, waterdichte comfortabele wandelschoenen of juist naar wind- en waterbestendige laarzen met Kevlar voor extreem koude situaties? Wij hebben onder andere de merken  Meindl, Härkila, Seeland en Gri Sport.

De rubberen laarzen in ons assortiment zijn neopreen gevoerd of ongevoerd en zijn onder andere verkrijgbaar van de merken Le Chameau, Harkila, Aigle, Arxus.

Stoere, stevige, leren laarzen hebben we van de merken Dubarry en Berghen. Deze laarzen zijn wind- en waterdicht, maar zijn dankzij Gore-tex toch ademend.

Voor dappere avonturies die wateren willen doorstaan heeft  Jachthuis Rivierenland in Herwijnen diverse waadpakken en lieslaarzen van Le Chameau en Eigger.

Ook voor kinderen hebben we de Aigle regenlaarsjes  en voor de allerkleinste heerlijk warme slofjes met schapenvacht voering van het merk Sheperd, vanaf maat 16/17.

Om uw schoeisel in goede conditie te houden verkopen wij onderhouds- en verzorgingsproducten, maar ook laarzenspanners, laarzenknechtjes en laarzentassen. Zo heeft u jarenlang draagplezier van uw schoenen en laarzen.

Kom langs in onze winkel om de juiste schoen of laars te passen!

 

shepherd babyslofje

Aigle parcours 2 ISO

aigle parcours 2 iso kaki

dubarry laarzen

dubarry laars met bontsok

Meindl Vakuum Ultra

ProdAfb-Schoen-01