DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Onze producten

damesafdeling

Dameskleding

Alle actieve outdoor dames zijn bij Jachthuis Rivierenland, Jacht& Outdoor van harte welkom voor mooie, functionele en comfortabele kleding, die aansluit bij verschillende buitenactiviteiten. De vrouwelijke (voor)jager, hondentrainsters en andere natuurliefhebsters halen bij ons hun hart op met kwalitatief, praktische kleding van de merken Dubarry, Fjäll Raven, Seeland,Härkila, Chevalier, Pinewood en Laksen.

Belangrijk voor dames outdoorkleding is de pasvorm en het materiaalgebruik voor optimale bescherming. Jachthuis Rivierenland streeft erna om sportieve en vrouwelijke dames outdoorkleding in te kopen, die ook vooral functioneel is voor elke buitenactiviteit. Voor wandeltochten door de bergen, struintochten met de hond, of sportieve buitenactiviteiten hebben wij heerlijk wind-en waterdichte jassen en broeken, fleece vesten,blousen, bodywarmers en waxjassen.

U vindt bij ons deze kwaliteitskleding in voornamelijk mooie, natuurlijke tinten.

Ook als u voor bepaalde gelegenheden wat gekleder voor de dag wil komen hebben we sportief gestepte jasjes, blousen en mooie vesten, truien en sjaals van de merken Dubarry, Laksen, Chevalier, Irelands Eye en Fishermen.

Wind- en waterdichte wandelschoenen van Meindl, Lowa en Gri sport, rubberlaarzen gevoerd en ongevoerd van Aigle, Arxus en Gateway.   en natuurlijk de prachtige duurzame en wind-en waterdichte leren laarzen van Dubarry. Diverse uitvoeringen in de winkel op voorraad. Heeft u een speciale wens voor wat de Dubarry laarzen betreft qua model en/of kleur kunnen wij deze binnen 2 dagen in huis hebben. U bent dan in de gelegenheid de laarsen (of schoenen) vrijblijvend te passen.

Daarnaast hebben we voor dames ook diverse accessoires aangepast aan het seizoen zoals hoeden, mutsen, tassen, caps, sjaals en handschoenen.

Graag geven wij u persoonlijk advies welke outdoor dameskleding het beste past bij uw inspanningen en de verschillende weersomstandigheden.

 

Chevalier Diana-Lady-Blazer (200 x 284)gibson-birkbeck-fox-print-navy-1508501695NAVYFOX6 (200 x 300)

 

 

 

 

 

 

 

Damesblouse met fazantenprint

gibson-birkbeck-pheasant-print-1508501098PHEASANT3 (300 x 450)