DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Onze producten

sfeerplaatje 2 jagers

Kleding accessoires

Uw buitenavontuur is pas compleet met de juiste accessoires. Wat dacht u van mooie hoeden, petten, sjaals, riemen en bretels?

Wij bieden u een aantrekkelijke collectie hoofddeksels van diverse merken voor dames en heren. Bepaalde weersomstandigheden vragen om extra bescherming d.m.v. hoeden, petten en mutsen. En denkt u aan caps en hoofddeksels om ook het hoofd en gezicht goed te kunnen camoufleren.

Het belang van goede sokken wordt nog vaak onderschat. Jachthuis Rivierenland heeft sokken van de merken Meindl, Härkila en Falke. Deze sokken zijn voorzien van een speciale warmte- en vochtregulering, maar hebben ook aandacht voor de juiste pasvorm en comfort. Verder heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende boot-liners. Dit zijn lange sokken ( evt. ook met een warme bontrand) die heerlijk dragen in hoge laarzen.

Voor de koudere maanden biedt Jachthuis Rivierenland een ruim assortiment handschoenen en gaiters.

U trotseert kou en sneeuw met warme handen en beschermde benen. Aansluitend hoort thermokleding ook bij de fanatieke buitenliefhebber. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van de natuur. Thermokleding hebben wij van de merken Thermo Function en Ice Breaker. Het thermo-ondergoed van Thermo Function is speciaal gemaakt voor endurance outdooractiviteiten, zoals jagen, fietsen of wandelen. Kou wordt minder onaangenaam met speciale handwarmers (b.v. door middel van koolstaafjes). Tevens hand-en voetenwarmers voor éénmalig gebruik en  oplaadbare warmtezooltejes en kleding d.m.v. oplaadbare accu.

 

Diverse bretels

harkila bretels

Hoeden

Jachthuis Rivierenland leren cowboyhoed

Stropdassen

Jachthuis Rivierenland stropdassen

dameshoeden

Jack Murphy hoed