DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Nieuws

Fjall bos mensen (700 x 412)

Fjäll Räven Outdoor

Fjällräven Forest

De natuur bepaalt vaak de omstandigheden waaronder je jaagt,vogels bekijkt, wandelt en vist.Bij deze activiteiten moet je soms lange afstanden afleggen en dan weer langere tijd stilzitten en wachten.Je kleding en uitrusting zijn daarom van groot belang voor zowel je comfort als je veiligheid tijdens dagen in de vrije natuur.

Geruisloos, droog, ademend, warm en duurzaam.

In sommige omstandigheden is het essentieel dat je je geruisloos kunt bewegen.De meeste outdoorkleding ritselt, wat uiteraard verre van ideaal is.Fjällräven Forest-kleding van G-1000 Silent en Hydratic Silent heeft een zachte, geruwde afwerking die het mogelijk maakt je geruisloos te bewegen. Bovendien is de kleding heerlijk soepel en comfortabel.Het is ook belangrijk dat je kleding bescherming biedt tegen regen en wind, en vocht in het jack afvoert als je activiteitsniveau omhoog gaat en je begint te zweten. Hydratic is waterdicht aan de buitenzijde, maar voert overtollige warmte en vocht af vanuit de binnenzijde.

G-1000-kleding kan ook geïmpregneerd worden met Greenland wax voor extra bescherming tegen de elementen. Vraag in onze winkel voor meer informatie en uitleg over het impregneren van uw G-1000-kleding.

G-1000 is één van de duurzaamste materialen die er zijn. De Forest- kleding is op kwetsbare delen verstevigd met een dubbele laag stof. Een ander klein detail, dat zeer gewaardeerd wordt door b.v. vissers, is dat G-1000 bestand is tegen vonken van een kampvuur.

 Details maken het verschil

De kleding heeft oranje veiligheidsdetails die aan het zicht onttrokken kunnen worden als deze niet nodig zijn. Ze zorgen ervoor dat je zichtbaar bent wanneer dat nodig is. Ook is de kleding voorzien van diverse slimme zakken voor het eenvoudig en praktisch opbergen van bijvoorbeeld een mes, verrekijkers, GPS en andere belangrijke spullen, zonder je bewegingsvrijheid te belemmeren. Bij het realiseren van deze  kleding putten ze bij Fjällräven uit  ruim 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van outdoormaterialen die geschikt zijn voor veeleisende omstandigheden.

 

Deel dit bericht met je vrienden op facebook!

Volg ons op facebook