DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Nieuws

swedteam Desolve Jachthuis Rivierenland II

De beste camouflagekleding

Revolutionaire camouflage voor een betere jachtervaring

Traditioneel is er gedacht dat zolang we onszelf tegen andere mensen kunnen vermommen, we ook onzichtbaar zijn voor de dieren. Het bewijs dat dit niet waar is wordt gepresenteerd door Swedteam met de DESOLVE® Deception Camouflage. Een volledig uniek camouflage patroon wat is ontworpen met dierenvisie in focus.  Het patroon is succesvol in Australië en Nieuw-Zeeland en maakt nu een toegang tot de Europese markt. 

Jachthuis Rivierenland V

 

DESOLVE® is een revolutionair pixel patroon wat uw lichaamsvorm verbergt.
Camouflage zélf gaat over zo veel meer dan nabootsen van de patronen en kleuren van de omgeving. Het probleem met veel bestaande camouflage producten is dat de contrasten te laag zijn. Van een afstand smelt het patroon in een enkele kleur waardoor u zichtbaar bent voor het dier.

DESOLVE® is in plaats daarvan geïnspireerd door hoe dieren zichzelf ten opzichte van elkaar, zoals tijgers en luipaarden, camoufleren. De kleuren zijn vergelijkbaar met de omringende omgeving, maar in plaats van twijgen en bladeren op het lichaam zoals de manier waarop de menselijke camouflage vaak is ontworpen, deze dierlijke patronen in zwart en vormen een schril contrast met de belangrijkste kleur van de vacht. Door deze patronen is de lichaamsvorm gebroken en blijven deze carnivoren onopgemerkt door hun prooi.

DESOLVE® functioneert op een vergelijkbare manier. De kleuren in het patroon komen min of meer overeen met het gebied dat u bejaagt, maar de hoofdfunctie van het patroon is het breken van de menselijke vorm. Het maakt gebruik van een unieke pixel patroon waarin afgewisseld kleine en grote pixels een hoog contrast vormen, zodat je 'onzichtbaar' wordt op enige afstand.

The DESOLVE® Veal serie gebruikt bruinachtige tinten die gewoonlijk worden aangetroffen in de landschap. Het is een veelzijdige patroon dat werkt in veel verschillende situaties, maar is het meest geschikt voor groene omgeving zoals het bos of open land.

swedteam Desolve Jachthuis Rivierenland

 

 

                   

 

Deel dit bericht met je vrienden op facebook!

Volg ons op facebook