DE VOORDELEN VAN

Jachthuis Rivierenland

* Ruim assortiment
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Persoonlijk en deskundig advies
* Goed bereikbaar vanaf de A15 en 
A2 

SPAAR VOOR €25.00 KORTING

met de klantenkaart

spaarkaart-1 (285 x 92)

Nieuws

Imperialfood III (1) (1)

Imperial Food nu ook bij ons verkrijgbaar!

Imperial Food Benelux B.V. is importeur van het befaamde hondenvoer merk Imperial Food. Het voer wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in Italië en is onder een selecte groep hondenbezitters bekend om de goede eigenschappen. Het voer wordt zowel geproduceerd voor sport-, wedstrijd-, jacht- en politiehonden, als alle niet-werkende en gepensioneerde honden.

 

Jachthuis Rivierenland Imperial Food

 

IMPERIAL FOOD is een ambachtelijk Italiaans familiebedrijf, opgericht door Marco Spotti in de vroege jaren negentig. Dankzij zijn vakkennis, opgebouwd in 30 jaar werk op het gebied van hondenvoeding bij een ander groot honden en kattenvoer merk, wordt dit hondenvoer vandaag de dag goed opgenomen in de hondenwereld als een excellent product.

IMPERIAL FOOD is geproduceerd volgens erkende ethische codes en HACCP-normen (Hazared Analysis Critical Control Points). Deze Europese norm legt voorwaarden op voor opslag, transport, bereiding en opdiening van voeding. Een van de belangrijkste punten in de filosfie van het bedrijf is de aandacht voor de grondstoffenselectie, grotendeels ontplooit in de mensenlijke voeding. De grondstoffen zijn uitsluitend van Italianse afkomst, waar mogelijk lokaal en door middel van een zorgvuldig begeleid onderzoek, geselecteerd om een compleet, natuurlijk/conserveermiddelen/GGO-vrij product op de markt te zeten. Imperial Food is verpakt in zakken van 15 en 20 kilogram, met een luxe uitstraling.

IMPERIAL FOOD is een product dat speciaal ontworpen is in samenwerking met een Franse dierenarts, Dr Jean Cathary, een van de meest bekende dierenartsen in Europa, die sinds de jaren '80 zijn waardevolle kennis op het gebied van honden voeding en diëtetiek tot onze beschikking heeft gesteld.

IMPERIAL FOOD koos als een verkoopkanaal dat van de grote Italiaanse hondenprofessionals op Europees niveau. Zij zijn de beste mensen om het voer oprecht te kunnen beoordelen. Zij genieten van dag tot dag, ras voor ras van de perfecte kwaliteit en volledigheid van de onbetwistbare kracht van onze producte

 

Deel dit bericht met je vrienden op facebook!

Volg ons op facebook